Tweeter button
Facebook button

acoperis

...navigare dupa eticheta

 
 

Un client special

Scris de Dragos Ichim la data de 3 februarie 2017

Calin Goia, am devenit fanii tai!

Ii uram “bun venit” in comunitatea fanilor acoperisurilor Gerard :-) !

De ce? Pentru ca ne-ai onorat cu vizita si ne-ai impresionat cu atitudinea deschisa si calda Continua citirea articolului »

Ventilatia eficienta pastreaza uscata structura acoperisului

Scris de Silviu Toba la data de 14 septembrie 2012

Ventilatia reduce riscul de a crea daune

Umiditatea in structura acoperisului poate fi rezultatul condensarii cauzate de variatiile de temperatura, a ploii care patrunde prin acoperis si a aerului incarcat cu umezeala, venind din interior si traversand tavanul. Este practic imposibil de a proteja structura acoperisului 100 % chiar si atunci cand se foloseste o bariera de vapori, asta si datorita faptului ca suprapunerile trebuie sigilate cu benzi speciale autoadezive, iar jonctiunea cu peretii perimetrali ar trebui etansata cu masticuri adecvate. Dar chiar si asa, dupa cum am mentionat inainte, o ventilatie adecvata este esentiala in mentinerea structurii acoperisului uscata. Continua citirea articolului »

NOVATIK, prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România

Scris de Alina Mircescu la data de 13 august 2012

Final Distribution, importatorul exclusiv în România al brandurilor Gerard şi Delta şi producătorul sistemului de jgheaburi şi burlane Novatik a deschis o nouă linie de producție în Băicoi – Prahova. Astfel, începând cu luna iunie compania a demarat producția țiglei NOVATIK – prima tiglă metalică în panouri mici produsă în România. Continua citirea articolului »

Promotie: TVA-ul inapoi

Scris de George la data de 17 mai 2012

Cand privesti un proiect rezidential vei observa ca acoperisul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Expertii spun ca o treime din impactul vizual este asigurata de acoperis. De aceea e bine ca decizia pentru achizitionarea unui sistem de acoperis sa fie luata cu grija.

Astfel ca in perioada 2 mai – 15 iunie 2012 te scapam de grija TVA-ului.

Continua citirea articolului »

Cotul gofrat vs. cotul clasic

Scris de George la data de 18 noiembrie 2011

Atunci cand Final Distribution a lansat linia de productie a jgheaburilor si burlanelor Novatik, a introdus pe piata un element nou, pe care alti producatori/comercianti de sisteme pluviale nu l-au promovat, din varii motive.

Este vorba de cotul gofrat. Parerile despre acest element al sistemului au fost atat de impartite, incat cred ca sunt necesare niste clarificari. Sunt multi oameni, in general montatori si distribuitori si – culmea – mult mai putini clienti finali care reclama anumite aspecte datorita, dupa parerea mea, lipsei de informatie si subiectivismului. Sa le luam pe rand. Continua citirea articolului »

Condensul

Scris de Horia Nitescu la data de 24 februarie 2011

Problema condensului poate creea impresia ca ploua in casa chiar si atunci cand, SURPRIZA,  afara NU PLOUA. Cum e posibil asa ceva?

Pai, hai sa o luam cu inceputul. Continua citirea articolului »

Cum aleg romanii invelitoarea

Scris de Dan Mircescu la data de 25 ianuarie 2011

Pai, pentru inceput marea majoritate nu stiu nimic despre invelitoare. Au un proiect in care este specificat de catre arhitect un anumit tip de material eventual ,uneori chiar si culoarea. Da, „dar cine este arhitectul asta sa-mi spuna mie ce sa pun pe casa mea, pe banii mei ?” Continua citirea articolului »

Cum comparam ofertele de pret in cazul invelitorilor

Scris de Silviu Toba la data de 16 noiembrie 2010

De foarte multe ori,  fiecare dintre noi este tentat sa aleaga  oferta cu cel mai mic pret pentru un produs, fara sa o compare insa si cu celelalte oferte primite.

Factori ce influenteaza  alegerea  tipului  de invelitoare

Pregatirea mansardei pentru iarna

Scris de George la data de 14 octombrie 2010

Iată un articol pe care l-am scris pentru Wall-Street, și mi s-a părut o idee bună să-l postez și pe blog. Mi s-a cerut să răspund la 3 întrebări pe care, trebuie să recunosc, nu mi le-am pus anterior și care sunt convins că trec oarecum neobservate de majoritatea oamenilor. Puteți vedea articolul Wall-Street aici. Să încep deci. Continua citirea articolului »

Greseli frecvente in montarea acoperisurilor

Scris de Silviu Toba la data de 28 septembrie 2010

Greselile sunt multiple si pot aparea inca de la etapa de realizare a structurii de rezistenta a acoperisului – sarpanta, care trebuie calculata si realizata in functie de tipul de invelitoare ales si de greutatea acesteia. Pentru a expune structura acoperisului la o presiune cat mai mica, dar si pentru a realiza economii in realizarea sarpantei, este de preferat sa se opteze pentru o invelitoare etansa, cu o greutate redusa si rezistenta la intemperii. Continua citirea articolului »