Final Distribution, importatorul exclusiv în România al brandurilor Gerard şi Delta şi producătorul sistemului de jgheaburi şi burlane Novatik a deschis o nouă linie de producție în Băicoi – Prahova. Astfel, începând cu luna iunie compania a demarat producția țiglei NOVATIK – prima tiglă metalică în panouri mici produsă în România.

Acoperis tigla Novatik

Acoperis tigla Novatik

AVANTAJELE UNUI SISTEM MODERN. Sistemul de învelitori Novatik – produs în România, prezintă o serie de avantaje care il recomandă atât pentru construcții noi cât și pentru renovări. Țiglele Novatik sunt produse din oțel cu acoperirea Colofer® (finisaj mat rugos, 30 microni) – marca înregistrată a Voest Alpine – are grosimea de 0,5 mm și acoperire de ZnMg de 120 grame pe ambele fețe. Profilul distinct al modulelor Novatik asigură o mare stabilitate întregului acoperiș, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate. Culorile disponibile: Brown Matt (maro) și Brick Matt (cărămiziu).

INFORMAȚII TEHNICE:
Dimensiuni utile modul:1260 x 370 mm
Nr. Panouri/mp: 2,15 module
Pantă acoperiș: min. 12°
Materie primă: Oțel 0,5mm
Strat de protecție: ZnMg 120 gr/mp pe ambele fețe
Acoperire: Colofer mat rugos – 30 microni
Greutate / mp: 5,14 kg / mp

Novatik - prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România

Novatik - prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România

PROFIL CLASIC ȘI DISTINCT. Designul țiglei Novatik a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle ceramice, dar într-o formă originală. Dimensiunile au fos alese special pentru a crea o serie de avantaje: manipulare și depozitare facilă, spațiu redus de depozitare, mijloace de transport de gabarit redus (acces facil în mediul urban), diminuarea pierderilor tehnologice în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă.

GREUTATE REDUSĂ. Funcția de siguranță a acoperișului și buna funcționare a acestuia sunt garantate de designul optim al țiglelor Novatik și de greutatea redusă (5,14 kg/mp). Dacă se ține cont de acest lucru încă din stadiul de proiect, se pot realiza economii considerabile la șarpantă și la structura de rezistență a casei.

SISTEM DE FIXARE SOLID ȘI MONTAJ FACIL. Suprapunerile perfecte ale modulelor și sistemul de fixare fac din acoperișul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață. Fixarea modulelor Novatik se realizează prin cuie sau șuruburi în plan orizontal. Montajul modulelor Novatik este unul facil, iar datorită modelului simetric este permisă suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga) și se reduce timpul de instalare.

PROGRAM COMPLET DE ACCESORII. Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperișuri. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează totodată și aspectul estetic al acestuia.

GARANȚIA SIGURANȚEI. Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune și performanțe superioare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. În condițiile unui montaj corect, producătorul Final Distribution oferă o garanție a sistemului de 30 de ani.

Mai multe informații pe: www.novatik.ro