Alegerea foliei anticondens este un factor cheie in imbunatatirea confortul termic pe durata verii. Conceputa tocmai pentru protejarea termoizolatiei, folia anticondens MAXX Titan din gama DELTA  este prevazuta cu o acoperire de titan care reflecta caldura solara.

Membranele DELTA se monteaza sub invelitoare, reprezentand “calitatea ascunsa” a unui acoperis. Desi nu sunt  produse care se vad la suprafata, calitatea lor se emana prin „porii casei” si ii confera constructiei durabilitatea de peste ani si ani.

 

Grad de reflectie de pana la 50%: Folia anticondens DELTA Maxx Titan a fost special conceputa pentru izolarea termica a acoperisurilor: aerul cald, reflectat de suprafata metalizata, este evacuat spre exterior.

DELTA Maxx Titan imbunatateste climatul interior al locuintei de-a lungul intregului an:

Folie Anticondens DELTA MAXX Titan

Folie Anticondens DELTA MAXX Titan

  • In timpul verii, confortul din mansarda este semnificativ sporit fata de solutiile oferite de alte folii anticondens (temperatura sub acoperisurile protejate cu MAXX TITAN este cu aproximativ 2°C mai mica).
  • In timpul iernii, DELTA Maxx Titan imbunatateste climatul interior, reducand consumul de energie folosita pentru incalzirea locuintei cu pana la 9%.

Membrana DELTA Maxx Titan se recomanda pentru acoperisurile termoizolate fara astereala.

Mai multe detalii pe www.membranedelta.ro