Tweeter button
Facebook button

DELTA MAXX Titan, membrana care iti imbunatateste confortul termic pe durata verii

Scris de Silviu Toba in data de 19 august 2010

Alegerea foliei anticondens este un factor cheie in imbunatatirea confortul termic pe durata verii. Conceputa tocmai pentru protejarea termoizolatiei, folia anticondens MAXX Titan din gama DELTA  este prevazuta cu o acoperire de titan care reflecta caldura solara.

Membranele DELTA se monteaza sub invelitoare, reprezentand “calitatea ascunsa” a unui acoperis. Desi nu sunt  produse care se vad la suprafata, calitatea lor se emana prin „porii casei” si ii confera constructiei durabilitatea de peste ani si ani.

 

Grad de reflectie de pana la 50%: Folia anticondens DELTA Maxx Titan a fost special conceputa pentru izolarea termica a acoperisurilor: aerul cald, reflectat de suprafata metalizata, este evacuat spre exterior.

DELTA Maxx Titan imbunatateste climatul interior al locuintei de-a lungul intregului an:

Folie Anticondens DELTA MAXX Titan

Folie Anticondens DELTA MAXX Titan

 • In timpul verii, confortul din mansarda este semnificativ sporit fata de solutiile oferite de alte folii anticondens (temperatura sub acoperisurile protejate cu MAXX TITAN este cu aproximativ 2°C mai mica).
 • In timpul iernii, DELTA Maxx Titan imbunatateste climatul interior, reducand consumul de energie folosita pentru incalzirea locuintei cu pana la 9%.

Membrana DELTA Maxx Titan se recomanda pentru acoperisurile termoizolate fara astereala.

Mai multe detalii pe www.membranedelta.ro

 

2 Comentarii la “DELTA MAXX Titan, membrana care iti imbunatateste confortul termic pe durata verii”

 1. Cornel SAMOILA spune:

  Ma intereseaza un acoperis GERARD. Pentru ca nu este vremea sa pui acoperis nou, ma intereseaza daca pot sa negociez acum si sa fac lucrarea la anul cand se stabilizeaza vremea.
  De asemenea am urmatoarele conditii.
  – Nu doresc sa schimb capriorii (care sunt in sistemul vechi bile manele);
  -doresc sa pun volia de titam peste actualul acoperis fara sa pun astereala;
  -doresc sa folosesc cat mai multe dintre sipcile actuale (minus cele mai putrede pe care sunt de acord sa le inlocuiesc)
  – doresc sa fac lucrarea pe portiuni si pe zile in asa fel incat sa nu ramana casa fara acoperis nici o noapte
  -suprafata mea de acoperire este cam de 210 mp.
  -inlocuiesc si burlanele si scocurile: cca 35 ml de scocuri si cca 32 ml burlane;
  – daca puteti sa-mi faceti un deviz estimativ in conditiile actuale de reducere (evidentiati reducerea fata de costurile normale)

 2. Silviu Toba spune:

  Stimate d-le Cornel Samoila,

  Va informez ca aveti posibilitatea sa incheiati contract pentru materialele necesare unei invelitori si sa o montati in perioada dorita. Materialele se achita integral si se mentioneaza data la care doriti sa va fie livrate. In acest caz beneficiati de discount suplimentar pentru plata in avans, iar modificarile ulterioare de preturi sau curs valutar nu va vor afecta.

  In legatura cu conditiile solicitate le voi analiza pe rand :

  In principiu puteti pastra capriorii actuali (bile) cu conditia sa nu fie deteriorati de intemperii, dar nu va recomand. Acest tip de structura nu ofera suprafete plane din cauza diferentelor de diametru. Corectia abaterilor de planeitate se va rasfrange asupra cheltuielilor cu manopera.

  Folia se fixeaza cu capse de-a lungul capriorilor. Perforarile facute de capse vor fi protejate de sipca verticala sau de bada de etansare din burete acrilic montat sub sipca verticala. In cazul capriorilor din bila etansarea perforarilor va fi necorespunzatoare.
  Folia DELTA Maxx Titan se monteaza direct pe capriori, dar este de preferat ca acestia sa aibe sectiune patrata sau dreptunghiulara. Acest lucru este valabil indiferent de tipul de folie utilizat. In concluzie, raspunsul este afirmativ si la aceasta intrebare, dar poate ridica costul de manopera si implica riscuri.

  In privinta sipcilor pe care doriti sa le refolositi raspunsul este, mai degraba, negativ.
  In primul rand, mentionez ca trebuie utilizate anumite sectiuni, in caz contrar vor avea de suferit atat aspectul cat si functionalitatea invelitorii.

  Executia pe portiuni se poate realiza, dar aceste lucruri trebuie analizate cu atentie inainte de a incepe lucrarea.
  Fara sa stiu cum arata acoperisul, in ce stadiu se afla sau ce tip de invelitoare aveti in prezent, pot sa va spun ca solutii se gasesc, dar acestea pot fi simple sau costisitoare.

  In privinta devizului, va recomand sa ne contactati pe adresa de mail office@finaldistribution.ro . Un pret concret puteti obtine in urma unor masuratori si a unor evaluari la fata locului. De asemenea, ati putea primi raspunsuri concrete si la celelalte intrebari.

  Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

Adauga un comentariu