Tweeter button
Facebook button

tigla metalica

...navigare dupa eticheta

 
 

Rugaminte

Scris de Dragos Ichim la data de 15 septembrie 2017

Te rugam frumos, lasa ciocanul jos si pleaca acasa. Nu ne mai chinui clientii cu incompetenta ta si nu iti mai bate joc de banii lor…

De ce faci ca totul sa fie atat de complicat? Totul se naruie sub mainile tale si tabla scrasneste si ti se stramba de indignare sub picioare.
1.20170206_114519 2.20170206_130441

Continua citirea articolului »

Bun si ieftin este doar mersul pe jos

Scris de Razvan Voicu la data de 29 aprilie 2014

In fiecare zi (nici zilele de duminica nu fac exceptie) sunt intrebat despre invelitorile tip tigla metalica pe care le comercializam si montam si de fiecare data incerc sa ofer cat mai multe informatii despre aceste produse, astfel incat cel care vrea sa isi achizitioneze un astfel de acoperis sa stie la ce trebuie sa fie atent. Continua citirea articolului »

Ventilatia eficienta pastreaza uscata structura acoperisului

Scris de Silviu Toba la data de 14 septembrie 2012

Ventilatia reduce riscul de a crea daune

Umiditatea in structura acoperisului poate fi rezultatul condensarii cauzate de variatiile de temperatura, a ploii care patrunde prin acoperis si a aerului incarcat cu umezeala, venind din interior si traversand tavanul. Este practic imposibil de a proteja structura acoperisului 100 % chiar si atunci cand se foloseste o bariera de vapori, asta si datorita faptului ca suprapunerile trebuie sigilate cu benzi speciale autoadezive, iar jonctiunea cu peretii perimetrali ar trebui etansata cu masticuri adecvate. Dar chiar si asa, dupa cum am mentionat inainte, o ventilatie adecvata este esentiala in mentinerea structurii acoperisului uscata. Continua citirea articolului »

NOVATIK, prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România

Scris de Alina Mircescu la data de 13 august 2012

Final Distribution, importatorul exclusiv în România al brandurilor Gerard şi Delta şi producătorul sistemului de jgheaburi şi burlane Novatik a deschis o nouă linie de producție în Băicoi – Prahova. Astfel, începând cu luna iunie compania a demarat producția țiglei NOVATIK – prima tiglă metalică în panouri mici produsă în România. Continua citirea articolului »

Cum comparam ofertele de pret in cazul invelitorilor

Scris de Silviu Toba la data de 16 noiembrie 2010

De foarte multe ori,  fiecare dintre noi este tentat sa aleaga  oferta cu cel mai mic pret pentru un produs, fara sa o compare insa si cu celelalte oferte primite.

Factori ce influenteaza  alegerea  tipului  de invelitoare