Tweeter button
Facebook button

gerard

...navigare dupa eticheta

 
 

Un client special

Scris de Dragos Ichim la data de 3 februarie 2017

Calin Goia, am devenit fanii tai!

Ii uram “bun venit” in comunitatea fanilor acoperisurilor Gerard :-) !

De ce? Pentru ca ne-ai onorat cu vizita si ne-ai impresionat cu atitudinea deschisa si calda Continua citirea articolului »

Promotie: TVA-ul inapoi

Scris de George la data de 17 mai 2012

Cand privesti un proiect rezidential vei observa ca acoperisul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Expertii spun ca o treime din impactul vizual este asigurata de acoperis. De aceea e bine ca decizia pentru achizitionarea unui sistem de acoperis sa fie luata cu grija.

Astfel ca in perioada 2 mai – 15 iunie 2012 te scapam de grija TVA-ului.

Continua citirea articolului »

Macelarii acoperisurilor

Scris de Horia Nitescu la data de 16 iunie 2010

Cu putina vreme in urma am vizitat un client care a reclamat probleme la acoperisul sau, Gerard. Nu era unul nou. Montajul fusese realizat acum vreo 4 ani. Am mers imediat la respectiva lucrare asa cum o fac ori de cate ori apar semne de intrebare sau probleme grave. Inca de la intrare m-au intampinat niste oameni foarte draguti, politicosi, trecuti de a doua tinerete, foarte joviali. Mi-au placut! Neparand foarte suparati, deja m-am relaxat crezand ca Continua citirea articolului »

De ce as alege Gerard?

Scris de Horia Nitescu la data de 24 martie 2010

Momentul in care iti alegi acoperisul este unul dificil si stii foarte bine asta. Te uiti in jurul tau si vezi acoperisuri rotunde, plate, abrupte, rosii, maro, verzi. Te interesezi si afli ca unele sunt de beton, altele ceramice. Bineinteles ca afli si de tigla metalica. Deja optiunile iti depasesc cunostintele generale referitoare la un acoperis despre care tu stiai doar ca e acolo sa nu te ploua. Si eventual sa fie si frumos. Daca te afli in acest punct lasa-ma sa te ajut. Continua citirea articolului »