Despre blog

 

Vrei sa gasesti solutie potrivita pentru acoperisul tau?

Bun venit pe DespreAcoperisuri.ro!

Cine suntem?

Final Distribution este producatorul sistemelor de invelitori Novatik (tigla metalica in panouri mici si sisteme de jgheaburi si burlane), fiind totodata si reprezentantul exclusiv în Romania al brandurilor Gerard– tigla metalica cu acoperire de piatra naturala (producator AHI Roofing-Noua Zeelanda) si Delta – membrane de protectie pentru acoperis si fundatii (producator Dörken-Germania).

De ce un blog despre asa ceva?

Lansarea acestui blog a venit din dorinta echipei Final Distribution de a oferi sfaturi profesioniste in materie de acoperisuri. Final Distribution aduce pe piata din Romania acoperisuri rezidentiale premium, determinand astfel asteptari exigente din partea clientilor sai. Reprezentantii companiei au apreciat intotdeauna deciziile bazate pe informare, respectand alegerile facute in urma unei consultante profesioniste si nu bazate pe efectele reclamelor rasunatoare. Iar calitatea asa se alege, in baza unor criterii bine puse la punct, dupa ce ai adunat informatiile relevante.

Pentru multi clienti, principala problema in alegerea sistemului de invelitori este lipsa de informare sau de intelegere a avalansei de date tehnice pe care producatorii le ofera, dar pe care cineva care nu are legatura cu domeniul constructiilor le decodifica mai greu. De multe ori alegerea invelitorii nu se face in urma discutiei cu un specialist, ci  in baza designului sau urmand sfaturile prietenilor care au fost implicati in constructia unei case. In cel mai rau caz, invelitoarea se alege pe baza pretului, aceasta fiind  o decizie care afecteaza  confortul din interiorul caminului timp de multi ani. Din acesta cauza, Final Distribution si-a propus lansarea unui blog care sa fie de ajutor tuturor celor care construiesc, renoveaza sau restaureaza un acoperis, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe probleme ivite.

Speram ca prin acest blog sa putem raspunde prompt tuturor celor care ne solicita sfatul in alegerea materialelor sau in rezolvarea problemelor intalnite. Suntem convinsi ca multe din situatii sunt comune persoanelor care achizitioneaza materiale pentru acoperis, iar blogul nostru va reprezenta un loc in care intrebarile dumneavoastra se intalnesc cu solutiile cele mai potrivite.

Pe acest blog va vor sfatui colegii nostri:

Sectiunea Tigla

  • Horia Nitescu – Product Manager

Sectiunea Folii pentru Acoperis

  • Silviu Toba – Director Tehnic

Sectiunea Ferestre de Mansarda

  • George Ivan