Tweeter button
Facebook button

Promotie: TVA-ul inapoi

Scris de George in data de 17 mai 2012

Cand privesti un proiect rezidential vei observa ca acoperisul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Expertii spun ca o treime din impactul vizual este asigurata de acoperis. De aceea e bine ca decizia pentru achizitionarea unui sistem de acoperis sa fie luata cu grija.

Astfel ca in perioada 2 mai – 15 iunie 2012 te scapam de grija TVA-ului.

Promotie Gerard Heritage si Milano

Primesti TVA-ul inapoi pentru tigla si accesoriile Gerard achizitionate de la unul dintre distribuitorii nostri. Promotia este valabila pentru profilele Heritage si Milano, culorile: Chestnut si Rosso.

Promotia GERARD este disponibila in reteaua nationala, la peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de bricolaj.

 

2 Comentarii la “Promotie: TVA-ul inapoi”

  1. Florescu spune:

    Unde pot sa gasesc si eu aceasta promotie in Timisoara ? Multumesc anticipat

  2. Stimate d-le Florescu,

    Din pacate, aceasta promotia a luat sfarsit pe data de 15 iunie. In cazul in care sunteti interesat de produsele noastre, il puteti contacta pe directorul nostru zonal de pe zona Banatului, iar dansul va poate directiona catre cel mai apropiat distribuitor. Detalii de contact gasiti pe http://www.finaldistribution.ro/retea-distributie sau ne puteti contacta direct la numerele de telefon afisate pe site.

    Va multumim!

Adauga un comentariu